SUKHA'S PLACE - català
        
 


Situat en el centre del màgic desert de Rajasthan, a l'oest de la India, Puskhar és una petita ciutat sagrada de peregrinació. El llac sagrat el rodejen molts temples, carrers tranquils i un gran mercat amb infinitats de botigues diferents, per tots els gustos. Aquesta petita ciutat es deixa disfrutar pels turistes atrets per la seva pau, gran bellessa i gran facilitat de fer amistats amb la gent local. A partir de Puskhar pots accedir als petits poblats, als camps o passejar pel desert amb camell mentres coneixes la cultura més profundament. Una aventura especial!

SUKHA'S PLACE és un lloc relaxant situat a les afores del centre. No obstant, estar suficientment aprop del mercat, caminant o en bicicleta, i suficientment lluny per disfrutar de la pau.

Als peus de la montanya Nagpahar, rodejat de camps de flors i plantacions vegetals, és el lloc perfecte pels que volen descansar mentres están a Puskhar; un lloc per relaxar la ment, compartir amb amics, disfrutar de vetllades a la vora del focs deleitar-te d'un menjar exquisit fet amb amor.

El lloc és gran, íntim i tranquil, una opció excellent si viatges amb els nens ja que disposes també d'un magnífic jardí de sorra, o inclús si viatges amb cotxe o motocicleta ja que el recinte disposa d'estacionament. A SUKHA'S PLACE hi han 9 cabanyes circulars i seperades entre sí amb el típic sostre de palla, 5 d'elles tenen bany propi.

BENVINGUT!


© 2010 - 2011 JYOTI & NASHI post@marustali.net www.marustali.net