SUKHA'S PLACE - català
        
 


Referencies


"Un bonic lloc on vaig trobar pau, relax i el meu espai privat. Un bon lloc per amagar-se de les preses. Tenen una plantilla molt interesant I útil. Un preciós jardí de sorra I una xemeneia on m'assentava a escoltar música i a tenir agradables conversacions. El menjar és molt bo i sabrós. He disfrutat un munt d'aquest lloc!"
Josefina Garat, Uruguay


"SUKHA'S PLACE és un lloc tranquil a només 15 minuts caminant de Pushkar. Lluny dels sorolls dels cotxes i de les carreteres. Em va agradar molt els espais oberts de sorra i el paseig de petits arbustos amb flors. El lloc és ideal per tots aquells que els agrada l'intercanvi amb alters viatgers. Aquí venen de totes les parts del món y ens asentem tots junts a una llarga taula per sopar a les nits."
Laurence Francoise Cathérine, França


"Es la bona vida de SUKHA'S PLACE: tranquila, espaiosa, hermosa… Així com les persones que fan d'aquell lloc un espai viu… les aus al voltant son maravelloses. ... Es un lloc perfecte per fer meditació i Yoga. Tot és simplement genial."
Mara E Thomas, França


"Els Bungalows están nets, son privats i confortables. Aquests fan del lloc un espai de tranuilitat per les nits y amb el sol fluint els matins… Aquesta és l'atmosfera perfecte per començar el teu dia."
Kate Syme-Lamont, Australia

 

© 2010 - 2011 JYOTI & NASHI post@marustali.net www.marustali.net